3 fordele ved sunde frokostordninger på arbejdspladsen

Som ejer eller chef i en virksomhed er det ønsket, at alle medarbejdere yder deres bedste hver eneste dag, og der er mange metoder at opnå dette på. En glad og sund medarbejder leverer varen i højere grad end den trætte og sure medarbejder, hvorfor det er vigtigt at skabe de rette omgivelser for medarbejderen.

Et godt sted at starte er den mad, der bliver serveret, da en firma frokostordning i København, på Sjælland eller hvor end dit firma ligger placeret, kan have store effekter på virksomheden som helhed. Det lyder måske for godt til at være sandt, men her er 3 konkrete fordele ved den sunde frokostordning samletset, som nok skal overbevise dig.

1. Mindre sygdom hos dine medarbejdere

En sund medarbejder, der får det rette at spise på en daglig basis har mindre chance for at blive syg, da den sunde mad er med til at opbygge kroppens immunforsvar, så medarbejderen i højere grad kan modstå sygdommen. Medarbejderen vil på samme tid være i stand til at komme sig hurtigere oven på sin sygdom, så fraværet ikke er så mærkbart.
Sund mad giver en sund krop, og det betyder, at man kan sænke antallet af sygedage i løbet af et år, hvilket er en gevinst for arbejdspladsen, hvis det kommer til at gælde for samtlige medarbejdere. På denne måde kan man få flere arbejdstimer ud af hver enkelt medarbejder og øge virksomhedens effektivitet.

2. Bedre humør på arbejdspladsen

En sund medarbejder vil alle dage have overskuddet og humøret til at skabe en bedre hverdag omkring sig. Sundhed og velvære kan virkelig ses i menneskets ageren i hverdagen, og humøret vil være bedre selv i de tider, hvor det måske ikke går så godt.
Hvis flere medarbejdere har et generelt godt humør, så smitter det af på hele arbejdspladsen. Godt humør og god stemning kan være med til at opbygge et godt sammenhold, og frokosten kan her være samlingspunktet, hvor mange ikke arbejdsrelaterede emner kan diskuteres over noget sund mad.

3. Nemmere hverdag for den enkelte

En frokostordning er lig med en ting mindre, som medarbejderen skal tænke på i sin travle hverdag, hvor madpakker er en ting, som man typisk gerne vil slippe for.
Selv små ting kan gøre store forskelle i hverdagen, og når medarbejderen ved at god og sund mad bliver serveret på arbejdspladsen, er incitamentet til at droppe madpakken og i stedet brug tiden på andre fornøjelser meget stor.

Som de ovennævnte fordele viser, så er der et væsentligt incitament for virksomheden til at tilbyde sine medarbejdere end sund frokostordning og her tilbyder Durlevs Gourmæt den nok bedste firma frokostordning i København og omegn! Man kommer ikke længere end sine menneskelige ressourcer kan bære én, og derfor skal fundamentet være stærkt, da resultatet så også vil være stærkt. Sund mad er en livsstil, som ikke blot skal holdes i hjemmet, og da meget af tiden foregår på arbejdet, spiller det en stor rolle, at maden her også har en vis standard. På denne måde kan man tage skridtet mod den ideelle medarbejdertilfredshed og generelle sundhed i virksomheden.
Durlevs Gourmæt – http://www.dg-mad.dk/ – tilbyder også første klasses løsninger inden for bl.a.

  • Catering
  • Mad til receptioner
  • Mødeforplejning m.v.

Er du på udgik efter den bedste catering buffet i København og omegn, så kan jeg stærkt anbefale Durlevs Gourmæt.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Top